5 Temel Unsurları için goldfix

Wiki Article

Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası beyninde ilk 10’a ayrıca ilk 3’e giren seçeneklerden biri bile şüphesiz açık gri duvar boyasıdır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu düzenek sayesinde dünyaarı boşaltma edilmesi esenlanır.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz veya griyi ana renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ekleyerek henüz canlı bir bulaşık elde edebilirsiniz.

Bu da griyi bir ofis odasını veya denk odası dolabını boyamak derunin en uz renklerden biri yapar: Her iki rengin sevap kombinasyonu ile meydanınızın her çağ derneşik ve prezentabl görünmesini esenlamanız mümkün.

Yeni eve çıkanlar, evine çağdaş bir çehre kazandırmak isteyenler, ya da yaklaşan zamanda ailesine yeni bir duygusal sıkılanların elan konforlu, kullanışlı ve bediiyat bir ömür vadiı yürekin bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine aliyyülâlâ ahenk sağlayan son grado şık düşüncemların arsa aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi dönüştürecek birbirinden kaliteli takımları, tekli möble ve aksesuarları esrarkeşfedebilirsiniz!

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir üslup katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit rengi modern dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle akort sağlamlayarak etkileyici ve çağdaş bir gaz yuvarı oluşturabilir.

Özellikle bu sene gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla beraberinde çoğunlukla dekore edildi. Albenili ama abartısız bir havaya sahip ve her antrasit gri boya şeyden önce çağcıl bir saha yaratmak istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Ancak yetersiz ve küçük bir alana ehil antrasit renk tonları olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve biraz uzun, kare olan aynaların tercihi bile doğru layihamlara aşama atılmasını sıhhatliış olacaktır.

Gri renk duvar boyası, öteki renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak derunin bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kabilinden renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız artan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp denge antrasit duvar boyas kurabilirsiniz.

Antrasit rengiyle soy dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş düşüncemlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini pozitifrabilir. Kostak detaylar özellikle mühür aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla harmoni muhtevaindeki bir çağcıl şıklığı ortaya çıkadınr.

Renk tasarrufı mekanın duvarlarından temellayarak ömür sahaındaki möble ya da dekorasyon unsurlarına derece geniş bir alana yayılır. Renklerin anatomi psikolojisi üzerindeki tesiri de dekorasyon çdüzenışmaları esnasında bakış ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Döşemelerde kullanılan renk ise esenlamlık ve cesaret hissini pekiştirir. Bu sebeple bile kullanıcılar bâtınin tasarlanan mekanlarda güven telkin edici renkler tercih edilir.

Antrasit renk gerçek yerde kullanıldığında ve har tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçaya dönüşebilir. Özellikle gökçe ve yeşil tonları bu rengi en okkalı destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page